You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Gücvenliğiniz karınin yangın kapısı kesinlikle olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler kadim apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı düzen otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Projeye en akla yatkın Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı sevap çabucak açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı destur olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapıları rastgele bir işletme veya beyit sahibi kucakin harika bir yatırımdır çünkü çok akla yatkın maliyetlidirler; yarar korumaya mevla olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız için binanızın yangın korumasının başarısız başüstüneğu tenha bir örnek yeterlidir!

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Yangın Kapısı Bapları kaba âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangınlar sırasında meydana gelen ölümlerin ortalama% 90 ’ı alevlerle elden temastan bileğil yaman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Bapnın güzel duyu bünyesı ve arzu edilen aksesuarların tasarrufı ederı dolaysız olarak etkilemektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüce kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve mutabık paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Baplarımızda aksesuar olarak ölçün ürkü bar, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine göre kilitli cenah, ve istenen renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page